Categorieën
Aankondigingsmail Boekverkoop Kultuurkamer

September: Kultuurkamer; AmFiBios; Introductieweekend; Korting

Waarde leden,

De zomerse sluimer is over. De eerste uiteenspattingen van het hemelse vocht op de nog zongewarmde ondergrond lieten de AmFiBi doen ontkwaken. Voor ons aller ogen kreeg de wereld haar glans weer terug. Of waren het onze ogen die glansden bij het aangezicht van dit alles? In drassige gedachten verzonken schiet ineens iets te binnen. Of liever, te buiten! Een opwelling. Maar niet op een plek waar men zoiets zou verwachten. Waarlijk! Een opwelling onder de oren!

Aan weerszijden van mijn lichaam, op deze buitengewone plek, begint het te zwellen! Houdt u zich vast!

September kent nog een aantal weken. Zou het niet buitengewoon goed uitkomen als dit aantal overeenkomt met het aantal resterende activiteiten voor deze maand? Sterker: dit aantal komt exact overeen met het aantal activiteiten dat september nog voor ons in petto heeft. Dat niet alleen. Deze activiteiten zijn niet zomaar plompverloren over deze weken uitgestrooid. Integendeel: een aantal weloverwogen beslissingen hebben ervoor gezorgd dat deze activiteiten… — Neen! Laat mij ophouden hun getal nog langer in nevelen te hullen. Er resten er ons nog drie deze maand. — Deze activiteiten zijn exact verdeeld over de drie resterende weken. Het is alsof er een goddelijke vinger meeroert in de AmFiBische pap. En als u eens wist dat uit die pap de AmFiBische activiteiten worden opgelepeld… Niets liever zou u willen dan die goddelijke vinger af te likken!

Blaaskaken. Het is lang geleden dat ik zo verheugd was dat deze aandrang me uit het niets trof. Het overkomt de besten — excuus — als een niesbui. Over tot de orde.

Op woensdag 13 september (nota bene: volgende week) kunt u met de Kultuurkamer naar A Love Supreme. Een dansvoorstelling op de muziek van John Coltranes gelijknamige elpee. Zich aanmelden doet u door te mailen naar erosramazzotti@amfibi.nl en €5,- over te maken naar NL 59 TRIO 0212 1644 57 (vermeldt ‘Goddelijke Liefde’). Om 19:30 verzamelen we voor de Stadsschouwburg, om 21:00 staat u weer buiten.

Na het weekend, op maandag 18 september zal vervolgens onder inleiding van Philemon Huising de AmFiBios: *Ollywood! avond plaatsvinden in Het Gespuis. Philemon heeft de vrijheid gekregen twee films te selecteren uit twee verschillende genres. Het staat hem vrij de variabele ‘*’ in te vullen met iedere willekeurige letter zolang dit maar voor de ene film de ‘N’ is en voor de andere film de ‘B’. Benieuwd wat Philemon met zijn vrijheid zal doen? We zien u in Het Gespuis.

De maand zal eindigen met wat voor velen alleen nog maar het begin is. Dit jaar is het introductieweekend van 29 september tot 1 oktober. Eerstejaars onder u, bij interesse is dat wat gedaan moet worden het volgende: houdt u deze data vrij in uw agenda’s! Hetzelfde geldt voor ouderejaars die graag als begeleidende factor het Nederland onder de grote rivieren komen verkennen. Meer informatie zal spoedig volgen.

Dit zijn de drie activiteiten die deze maand nog op het programma staan. Maar voordat we dit bericht besluiten willen wij uw neus graag op de volgende feiten drukken. Lid zijn van de Amsterdamse Filosofen Binding brengt een aantal voordelen met zich mee. Dit aantal wordt zo nu en dan groter, of de aard ervan is aan verandering onderhevig. We nemen daarom nog eens met u door wat dat AmFiBi-lidmaatschap u zoal te bieden heeft buiten de AmFiBische activiteiten om.

Om te beginnen brengen wij u het heuglijke feit dat u altijd korting heeft bij Athenaeum Boekhandel. Onafhankelijk van het seizoen, de studieboekenverkoop of het humeur van de medewerkers. U hoeft slechts bijgelegde Quick Response code mee te brengen (dan wel op papier, dan wel op een schermpje) en deze de boekverkoper te tonen. Wanneer u zich toch prettiger voelt online,kunt u uw boeken daar met korting kopen door middel van de code: AMDiscount. In de zogenoemde ‘bulkweken’ (waar u op dit moment nog tot 10 september in leeft, dit zijn de weken van de studieboekenverkoop) geven deze blokjes en lettercombinaties u een korting van 15% en 5% op respectievelijk niet-Nederlandstalige en Nederlandstalige boeken. Buiten de bulkweken om biedt Athenaeum u een korting van 10% op alle niet-Nederlandstalige boeken.

 

Mocht u uw studieboeken nog niet hebben aangeschaft, dan kunt u dit nog met de extra korting doen tot en met 10 september via: http://mindbus.go2cloud.org/aff_c?offer_id=61&aff_id=451.

Er is meer. De korting loopt op. de Nederlandse Boekengids “de enige echte Dutch Review of Books“, een literair-wetenschappelijk tijdschrift biedt korting aan voor leden van AmFiBi. Die korting bedraagt 50% op een jaarabonnement (u betaalt €15,- voor zes nummers). U aanmelden voor deze aanbieding doet u via dnbg@amfibi.nl. Wij houden u dan op de hoogte.

Hierbij laten we het. Houdt uw mailbox in de gaten voor berichten over het introductieweekend.

Liefs,

Amarinde


TL∴NG

  • 13 september — Kultuurkamer: A Love Supreme — Amsterdamse Stadsschouwburg

  • 18 september — AmFiBios: *Ollywood! — Het Gespuis

  • 29 september – 1 oktober — Introductieweekend — Onder de rivieren

  • Korting op boeken bij Athenaeum

  • Korting op dNBg


Bellenblaas (ter uitbreiding dan wel versteviging van uw ‘bubbel’)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *