Categorieën
Aankondigingsmail Uncategorized

Oktober: Feest!; Wittgenstein; Majakovski/Oktober; AmFiVrijeWil

Waarde leden,

 

“Oktober overvalt ons ieder jaar”. Een waarheid als een koe. Maar wie heeft deze koe in pacht? Wat betreft de waarheid van AmFiBi kan gesteld worden dat het ondergetekende is die het overzicht heeft op de stand van zaken. De Amfibische waarheid ontvouwt zich immers in haar activiteiten. Ondergetekende zal daarom de koe bij de horens te vatten. Dit bericht is de maandelijkse aflossing die wij, als pachters van de koe der Amfibische waarheid, u verschuldigd zijn.

 

Afgelopen donderdag heeft plaatsgevonden de eerste ALV der AmFiBi van het jaar. Zij heeft al direct gevolgen die aan het eind van dit bericht uit hun doeken zullen komen.

 

Laten we ons in de eerste plaats richten op datgene waarvan wij de kleinste schootsafstand verwijderd zijn. Aankomende week, op donderdag, zal AmFiBi een zoektocht naar zekere kennis(en) op touw zetten. Zekere kennis is in uw studeerkamer ver te zoeken, op een feest loopt u haar zomaar tegen het lijf. Hoe een koe een haas vangt blijft altijd ongewis, maar zeker is het volgende: op 12 oktober brengt AmFiBi u het allereerste feest van het jaar. Om 22:00 begint Knowing Me, Knowing Hume in VLLA (Willem Roelofsstraat 9).

 

Snel daarop volgt de jaarlijks terugkerende vertoning van de film Wittgenstein. Ook dit jaar zal een Wittgenstein-expert de film voor u inleiden. De honneurs zullen worden waargenomen door Deva Waal, zij doet op dit moment een PhD-onderzoek, onder meer is haar onderwerp Wittgenstein. Op 16 oktober bent u vanaf 20:00 welkom bij AmFiBios in Het Gespuis, niet lang daarna zal Deva haar woord doen, niet lang daarna zal de film van start gaan.

 

In het kader van oktober zal de Kultuurkamer wederom ten tonele trekken. Op 20 oktober zal zij u meenemen naar de voorstelling Majakovski/Oktober. 100 jaar na de Russische Revolutie maakt theatergroep De Warme Winkel een voorstelling over de Russische dichter Majakovski, en u kunt er bij zijn. Meegaan kan door te mailen naar koudekermis@amfibi.nl en 5 euro over te maken naar NL 59 TRIO 0212 1644 57 (wat u in de mail plaatst is om het even, vermeldt bij het overmaken van het geld ‘Majakovski/Oktober’). Om 20:00 verzamelen we ons voor de Stadsschouwburg waar ook deze maand de Kultuurkamer haar opwachting weer zal maken.

 

Vanwege de tentamenweek zullen zich in de laatste week van oktober geen activiteiten meer ontvouwen. Dit betekent niet dat de Binding deze week doelloos zal zijn. Een nieuwe commissie van AmFiBi is namelijk op zoek naar leden en bestaansreden. Op de afgelopen ALV heeft AmFiVrijeWil het licht gezien. AmFiVrijeWil gaat op zoek naar vrijwillige arbeid die door de binding uitgevoerd kan worden. Vanaf heden zoekt zij naar arbeid in dubbele betekenis. Ten eerste is AmFiVrijeWil op zoek naar leden die op de hoogte willen blijven van de eventuele projecten waar de commissie arbeid voor kan gebruiken. Ten tweede is AmFiVrijeWil op zoek naar vrije, vrijwillige arbeidsplaatsen. Als u met één van de twee kwesties kunt helpen mailt u dan naar: compassiebilisme@amfibi.nl.

 

We houden het kort deze maand. Maar gelukkig zien wij elkaar aanstaande donderdag.

 

Liefs,

 

Amarinde

 

TL∴NG

  • 12 oktober — Feest! Knowing Me, Knowing Hume — VLLA
  • 16 oktober — AmFiBios: Wittgenstein — Het Gespuis
  • 20 oktober — Kultuurkamer: Majakovski/Oktober — Amsterdamse Stadsschouwburg
  • Meld u aan voor AmFiVrijeWil — compassiebilisme@amfibi.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *