Categorieën
Aankondigingsmail Uncategorized

September: Boeken ophalen; Wittgenstein’s Mistress; Spelletjesavond; AmFiBios; ALV

Waarde leden,

De poort bruist. De oude mannetjes staan als vanouds indrukwekkende hoeveelheden koffie en shag naar binnen te werken, en om Minerva heen is weer een drom studenten verzameld – wachten op of hangend na. Ja, de colleges zijn weer begonnen. Los van het feit dat het Atrium opeens zo hip uit zijn zomervakantie is gekomen als een achtste groeper die naar de brugklas gaat lijkt er weinig te zijn veranderd. Ook AmFiBi dendert door.

Om te beginnen attenderen we diegenen die in de eerste ronde hun boeken hebben besteld op de mogelijkheid om deze op het hok (Oude Turfmarkt 141, kamer 1.12) op te halen. Dat kan vandaag (dinsdag 6/9) van twaalf tot drie en morgen van één tot vier. Op andere tijden kunt u zeker ook uw kans wagen, maar is het niet zeker dat het hok bemand is. Begin volgende week is die zekerheid er weer wel, dan kunnen de boeken van de tweede ronde opgehaald worden.

Met ons dendert ook het Nederlandse rolstoelbasketbalteam door. Ja, het AmFiBisch oog ziet veel en ver, zelfs tot Rio de Janeiro, waar de paralympische spelen gehouden worden. Toegegeven, onze aandacht voor dit team is met name toegespitst op AmFiBie Mendel, die deel uitmaakt van dit team dat om paralympisch goud gaat strijden. Wij gaan op donderdag 8 september in café Waterlooplein 77 (Rapenburgstraat 169) naar Mendels AmFiBiceps kijken. Hij speelt zijn eerste groepswedstrijd om 22:15 – vanaf 21:30 zal er AmFiBisch volk aanwezig zijn.

​Op zaterdag 10 september volgt de Kultuurkamer met een bezoek aan het toneelstuk ​Wittgenstein’s Mistress, onderdeel van het Fringe toneelfestival. Dit toneelstuk gaat over een vrouw wier absolute eenzaamheid haar parten speelt, haar verhindert om een samenhangend verhaal over haar turbulente levensloop te vertellen. Haar eenzaamheid verleent haar woorden niets dan betekenisloosheid, waardoor ze vervalt in een vrije val van vrijelijk associëren. Wilt u ook mee? Mail dan naar grammaticaleverwarring@gmail.com met als onderwerp ‘(naam+achternaam) is Ludwigs minnaar’. Maak daarnaast voor een kaartje – zolang de voorraad strekt – 4,25 over naar NL59TRIO0212164457 t.n.v. Studievereniging AmFiBi en t.a.v Ludwig. Wees tenslotte om 21:15 voor Perdu (Kloveniersburgwal 86). Klik hier voor meer informatie.

Op woensdag 21 september, vervolgens, zullen we ons buigen over een spelbord of pooltafel en de hierop van toepassing zijnde tactiek. Dat is een spelletjesavond in The Poolbar (Voetboogstraat 3-B). Vanaf 21:00 buigen we ons.

Dan volgt op maandag 26 september een good old AmFiBios ingeleid door good old Kayzeltom en Ziggy. Jawel, deze grootkikvorsen zullen hun eigengereide theorie over Star Trek aan u voorleggen alvorens u deze kunt toetsen aan het ruimte-epos zelf. Het Gespuis zal het decor zijn, 20:00 de tijd.

Dan zou u kunnen proberen om met uw slaapzak in een van de vele hoekjes die Het Gespuis kent te kruipen, daar hier drie dagen later, op donderdag 29 september, de eerste Algemene Ledenvergadering plaats gaat hebben. Op deze ALV kunt u zich aanmelden voor commissies en uw gal spuwen of liefde uiten over of voor het bestuur. We beginnen om 20:00.

Ten slotte willen we ons glorieuze tijdschrift de Het! kort onder aandacht brengen en u wijzen op de mogelijkheid hier – anoniem – stukjes naar in te sturen. Heeft u een kort verhaal, een gedicht of een uiteenzetting over de onomastiek van het De Mirandabad, stuur ze naar hetamfibischtijdschrift@gmail.com.

Liefs, houdt u goed,

Uw studievereniging AmFiBi

Kortom:

8/9: 21:30: Mendel kijken bij Inge
10/9: 21:15: Kultuurkamer – Wittgenstein’s Mistress in Perdu
21/9: 21:00: Spelletjes avond in The Poolbar
26/9: 20:30: AmFiBios Star Trek in Het Gespuis
29/9: 20:00: Eerste ALV in Het Gespuis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *