Categorieën
Aankondigingsmail Uncategorized

Eind juni: AmFiBildung Het Einde; Afsluitend barbecueën.

Waarde leden,

Met gepaste trots delen wij u mede dat u het eerste bericht namens het nieuwe AmFiBestuur onder ogen heeft. Geef ons maar AmFiBi, een hoop AmFibi aankomend jaar. We hopen dat van en met u te kunnen ontvangen. Behalve AmFiBieën zijn wij ook personen, en wel de volgende: Marie van Haaster zal uw voorzitter zijn aankomend jaar, Daan Wierdsma uw penningmeester, Noor de Vries en David Bolscher uw algemeen bestuursleden en Joost Ingen-Housz uw secretaris. Het AmFiBisch jaar is tot ons, en hopelijk ook uwer geluk nog niet ten einde gekomen. Hier zijn we nog twee evenementen van verwijderd.

Ten eerste is er, zoals reeds aangekondigd, aankomende woensdag 22 juni vanaf 21:00 een AmFiBildung in Jacinta’s tuin met eindes van uiteenlopende aard als thema. Komt hier vooral iets eindigs voordragen, dat zou echt Het Einde zijn.

Ten tweede nodigen we u van harte uit om op maandag 27 juni uw wil tot vlees bot te vieren of al uw principes betreffende voedsel ten berde te brengen tijdens het Afsluitend barbecueën. We zitten vanaf 17:00 in het Oosterpark, waar precies zult u weten wanneer u het zich terecht afvraagt.

Ten slotte is het van belang dat u ervan bewust bent dat u volgend jaar mentor van een groepje eerstejaars zou kunnen zijn. Wilt u dit ‘zou kunnen zijn’ omtoveren tot ‘zal zijn’? Heeft u behalve deze wens van taalkundige aard ook lust om eens met uw mentorkinderen te gaan eten, ze uitleg te geven over het reilen en zeilen van de UvA, of ze een rondleiding te geven op de introductiedag? Mail in dat geval gaarne naar dit mailadres en meldt uzelf aan.

Liefs, houdt u goed,

Uw studievereniging AmFiBi.


Kortom:

22/6: 21:00 uur: AmFiBildung: Het Einde in Jacinta’s tuin.
27/6: 17:00 uur: Afsluitend barbecueën in het Oosterpark

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *