Categorieën
Aankondigingsmail

Mei: Borrel; AmFiVrijewil; Pruttel; KUCH; Axolotl; OC.

Lieve leden,

De bloeimaand van Maria en Bona Dea heeft zich reeds aan u opgedrongen, maar ik ken u… een onbestemde leemte heeft zich in uw hart genesteld! Waar is uw Binding? Welnu, zij is er nog en zij brengt u betere tijden! U zult niet alleen zijn; u zult zich april herinneren en glimlachen! De oplettende lezer denkt nu wellicht: zulks hebt u reeds eerder geschreven! Ach, wat zal ik zeggen… Daar heb ik geen actieve herinnering aan. Nu dan, wat ligt er voor u in het verschiet? 

De wintergerst staat welhaast in bloei en wuift u toe; zij bekoort en lokt welwillende zielen naar de toog! Vanaf aanstaande dinsdag bent u van harte uitgenodigd voor de wekelijkse Borrel op het terras van ons aller tweede huis, Waterlooplein 77, bij onze eerste waardin Inge! De eerste borrel op dinsdag 4 mei zal duren van 12:00 tot 18:00 uur en de weken daarna zal zij tussen 15:00 en 18:00 uur plaatshebben. U kunt zich voor de eerste borrel aanmelden op maandag 3 mei om 18:00 uur door een mailtje te sturen naar doemijmaareenglaskwaakwater@amfibi.nl. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt! De komende weken kunt u zich telkens op maandag om 18:00 uur aanmelden. 

Wanneer u zich van gezelligheid en gerstenat verzadigd bent, kunt u zich weder als hoeder van de vrije wil ontplooien! Op dinsdag 11 mei vanaf 09:30 uur gaat AmFiVrijewil uit wandelen met de ouderen van dagen! Zij zijn allen reeds geprikt en hebben zodoende van de pandemische hellevorst niets te vrezen; niettemin is enige ruimtelijke vervreemding en benevolente behoedzaamheid van onverminderd belang. Wandelt u mee? Een mailtje aan wiljeeenfotovanmijnkleinkindzien@amfibi.nl en een paar schoenen is alles wat u nodig heeft. 

Op maandag 17 mei warmt AmFiBi u op voor de borrel ‘s anderendaags en gaat op tocht langs velerlei vreemde oorden. Het orakel of de toog? De keuze is aan u. Ik heb het natuurlijk over de Pruttel! Immers, wie oogsten wil moet zaaien en wie borrelen wil moet pruttelen. Vanaf 15:00 uur geraken wij van de regen in de drup, langs straten en wegen naar de pub. Pruttelt u mee? Stuur een mailtje naar beschonkenbedevaart@amfibi.nl.

Uw Binding heeft zich de kunst van het flaneren zowaar eigen gemaakt: op vrijdag 21 mei vertrekt KUCH om 14:00 uur vanaf het Centraal Station naar zonovergoten – Gerrit Hiemstra volente – contreien, daar waar men uit wandelen gaat en bij het eerste en beste mierennest het geblokte kleed en de picknickmand tevoorschijn tovert. U hoort, we gaan op paddentrek! Dat wil zeggen, we gaan op pad met trek. Als u mee wilt kunnen wij daar uiteraard begrip voor opbrengen en daarom attenderen wij u graag op de mogelijkheid om u aan te melden middels een mailtje aan kikkeroppad@amfibi.nl

Vanzelfsprekend draait ook Radio Axolotl in de bloeimaand weer op volle toeren, te weten iedere woensdag vanaf 19:00 uur. De eerste aflevering op 5 mei zal in het teken staan van zo min mogelijk, ofwel: de vakantie! Denk aan tropische oorden en mysterieuze gasten, wellicht zelfs vanuit het hart van de academie! De 12e mei laat uw Binding zich zien in al haar ongeactualiseerde, non-pandemische grootsheid: oud-groot-kikvorsen vertellen u over een AmFiBi zoals dat eens was en weer zal zijn! Op 19 mei tenslotte presenteert Axolotl u afrofuturisme, mythologie en drumcomputers. In ‘s maands laatste week rustte Axolotl en keek naar de aarde en zag dat het goed was. En dat hij tentamens moest maken. Net als u. Denk erom. 

Tot besluit een mededeling vanuit de Opleidingscommissie: zij is namelijk op zoek naar nieuwe leden! Bent u geïnteresseerd? Dat wil zeggen, draagt u naast de Binding ook de Academie in uw hart? Het aanmeldingsformulier vindt u via deze link!

Niets dan goeds,

Uw Binding

Borrel! – dinsdag 4 mei vanaf 12:00 uur en daarna iedere dinsdag vanaf 15:00 uur (aanmelden op maandag om 18:00 uur) – Café Waterlooplein 77, Rapenburgerstraat 169. 

AmFiVrijewil – dinsdag 11 mei vanaf 09:30 uur – met de voeten in het nu en met het hoofd in andere tijden. 

Pruttel! – maandag 17 mei vanaf 15:00 uur – Taveerne De Tippel. 

KUCH – vrijdag 21 mei vanaf 14:00 uur – Centraal Station. 

Axolotl – iedere woensdag vanaf 19:00 uur – alwaar u haar ontvangen kunt.