Categorieën
Aankondigingsmail

April: AmFiVrijewil; ALV III; Lezing; AmFiBios; Kanvas x AmFiBi; AmFiBiceps; Axolotl.

Lieve leden,

De grasmaand, zij is daar! De tragiek wil dat u niet tegader de lente tegemoet rent, maar voor geweeklaag is geen nood! U zult niet alleen zijn; u zult zich april herinneren en glimlachen!

Hoewel de bloemknoppen ontluiken, 

Lijkt de wereld nog immer gesloten. 

De bloesem weeldert aan de struiken, 

Wordt door zon en regen overgoten, 

U ziet, de wereld, zij is dicht,

Maar ik ben dichter,

Einde bericht, 

Op donderdag 8 april om 13:30 uur is het weer tijd voor de vrije wilden onder u om het nobele in zichzelf naar boven te halen en wel in de keuken van Het Stoelenproject, alwaar we met AmFiVrijewil de pollepel opnemen voor de goede zaak. Hup, laat uw ongekunstelde medemenselijkheid de vrije loop en stuur een mailtje naar vandekokendennietsdangoeds@amfibi.nl

Dan nu, de democratie zit om u verlegen! Op vrijdag 9 april bent u vanaf 20:00 uur uitgenodigd om uw stem te laten horen bij de Derde Algemene Ledenvergadering van het academisch jaar! Alas, zelfs de heerschappij van het volk is tegen de willekeur van de virocratie niet opgewassen, dus de vergadering zal – u bent er intussen wellicht aan gewend – van schermelijke aard zijn. Een Zoom-link vindt u onderaan dit schrijven! Niet geheel onbelangrijk: tijdens deze vergadering zal de Sollicitatiecommissie verkozen worden die op haar beurt het nieuwe bestuur aanwijst. Wilt u hier deel van uitmaken, maak dan dat u goed beslagen ten ijs komt en de ALV van een daverend betoog voorziet! 

In de vorige maandmail werd reeds een lezing aangekondigd van de AmFiBi-oudgediende Tivadar Vervoort, over het persoonlijke verzet in een neoliberale wereld. Welnu, door omstandigheden kon zij op de oorspronkelijke datum geen doorgang vinden, dus schrijft allen de welluidende datum van woensdag 14 april om 20:00 uur in uw agenda! Wij zien u daar! Waar is daar? Zoem, zoem, zoem, u bent erbij! Waarbij? U snapt best wat ik bedoel.

Op woensdag 21 april kijken wij met AmFiBios vanaf 21:00 uur de film July Rain van Marlen Khutsiev; een verhaal over de leegheid van het bestaan van een Sovjet-twintiger. Wat is ‘s levens inhoud wanneer uw omgeving geen inhoud kent? Voor dergelijke vragen en meer: schuif aan en kijk mee! Uw bioscoopkaartje vindt u achter de Zoom-link onderaan. 

Van verzet naar kunst is de stap snel gemaakt: op vrijdag 23 april vanaf 15:00 uur organiseert uw Binding samen met Kanvas, de studievereniging van Kunstgeschiedenis, een heuse Academische Olympiade Kanvas x AmFiBi! Daar we vanzelfsprekend de regelen der maat in acht blieven te nemen, kunt u zich aanmelden met een mailtje aan tussenkunstenkitcher@amfibi.nl; nadere informatie over het hoe en wat volgt dan vanzelf. Wir haben die Kunst, damit wir nicht an der Wahrheit zugrunde gehen, aber was ist doch die Wahrheit? Bent u erbij?

AmFiBiceps nodigt u uit om op donderdag 29 april om 15:00 uur een spelletje padel te komen spelen; de filosoof wordt immers door beweeglijkheid en souplesse gekenmerkt! U merkt, uw Binding begint een sportvereniging te gelijken. Er zal gespeeld worden aan weerszijden van het net en als u wilt weten waar het net hangt, moet u even Googlemapsen op Play Padel Club Sloterdijk. Padelt u mee? Stuur dan een mailtje naar ikweetnietwattennis@amfibi.nl

Ten slotte, het heeft zich natuurlijk reeds lang en breed in uw wekelijkse routine genesteld, maar laat ik haar nog eens benoemen: op dinsdag 6, 13, 20 en 27 april zendt Radio Axolotl vanaf 19:00 uur wederom haar radiogolven de wijde wereld in. De eerste uitzending van de maand, vandaag om precies te zijn, staat in het teken van een enigmatische Minecraft-server: amfibi.dral.eu. Luistert en huivert, lieve leden, de radio heeft de toekomst! 

Niets dan goeds,

Uw Binding

AmFiVrijewil – donderdag 8 april, vanaf 13:30 uur – Het Stoelenproject, Marnixstraat 248. 

ALV III – vrijdag 9 april, vanaf 20:00 uur –  Alwaar u over internet en Pombären beschikt: 

Lezing Tivadar – woensdag 14 april, vanaf 20:00 uur – Theater Eigen Huis:

AmFiBios – woensdag 21 april, 21:00 uur – Filmhuis Oost West:

Academische Olympiade – vrijdag 23 april, vanaf 15:00 uur – Waar kunst en filosofie elkaar raken. 

AmFiBiceps – donderdag 29 april, 15:00 uur – Play Padel Club Sloterdijk.