Categorieën
Aankondigingsmail

Juni: Borrel; AmFiVrijewil; Kultuurkamer; Jeu de boules; Axolotl; ALV IV; Barbewenking!

Lieve leden,

Hemeltjelief, men sluit een moment de ogen en het academisch jaar is welhaast geschiedenis! Hup, als een blad vervlogen, met de wind vertrokken! U weet, de wind waait te allen tijde naar waar de druk het laagst is en zowaar: de vakantie in al haar zonovergoten zomerigheid lonkt naar u! Terwijl u zoetjesaan uw resterende studiewerk verricht, presenteer ik u de laatste roerselen uwer Binding, alvorens ook zij in de schaduw onder perenboom neerzijgt om zich al soezend een weg door de zomer te mijmeren. 

Laat ik beginnen met des taveernes tijdingen: vanaf aanstaande dinsdag mag er weer tot 22:00 uur geborreld, gekwetterd en geginnegapt worden onder het genot van een glas snaterwater, hetgeen betekent dat de borrel om 17:00 uur aanvangt. U kunt zich nog altijd aanmelden op de maandag ervoor om 18:00 uur, opdat wij u bij Inge in onze spreekwoordelijke armen mogen sluiten. 

Dan nu, de plicht roept! Althans, uw vrije wil roept u op om uw plicht na te leven, of was het nu andersom? Hoe dan ook, op dinsdag 8 juni gaat AmFiVrijewil vanaf 09:30 uur weder uit wandelen met de vroeg-20e-eeuwse medemens! Scharrel en schuifel, kwebbel en klep, gaat u mee? Stuur dan een mailtje naar wiljeeennogmeerfotosvanmijnkleinkindzien@amfibi.nl.

Ach, uw culturele ontwikkeling… te lang heeft zij stilgestaan! Tot dit moment, want de Kultuurkamer heeft haar deuren weer geopend, de ramen gelapt en het meubilair afgestoft! Op donderdag 17 juni om 20:15 uur neemt zij u mee naar het Nationale Ballet, alwaar men zal dansen op de klanken van een der weergelozen van de Weense School: Ludwig von Beethoven! Een kaartje kost u een rechtschapen 10,- duiten. U kunt zich aanmelden middels een mailtje aan gawegmetjecultuurindustrie@amfibi.nl!

Wij verblijven nog een wijl in de wereld van de hoge cultuur: op vrijdag 18 juni bent u vanaf 17:00 uur van harte uitgenodigd op het Amstelveld voor het jaarlijkse Jeu de Boules/Pétanque waarvoor tevens uw docenten zijn uitgenodigd. Hebt u zich het afgelopen jaar afgevraagd over welke verborgen talenten de wijsgerige grootmastodonten buiten de muren van de academie beschikken? Welnu, u zult het zien! Als u komt, laat u het ons dan even weten via een mailtje aan evendebouledeboulelaten@amfibi.nl?

Bij spelen kan het uiteraard niet blijven: uw plicht roept! Op vrijdag 25 juni vindt de vierde en laatste ALV van het jaar plaats! Ach ach, de democratie… zij zit om u verlegen! Als de heer P. A. N. de Mie het ons toestaat, vindt de vergadering zowaar op locatie plaats. Plaats en tijd zullen wij u nog doen toewaaien. Daar er vanzelfsprekend sprake is van een maximum aantal aanwezigen, wordt er tevens een Zoom-verbinding in het leven geroepen en kunt u zich aanmelden om een plekje te bemachtigen. Stuur uw mail naar vergaderenismenselijk@amfibi.nl!

In de week na de ALV vindt het allerlaatste evenement van dit jaar plaats: de Barbewenking! Zij zal van zon, gezelschap en culinaire geneugten vergeven zijn. Houdt voor de precieze datum en plaats het Facebook-evenement en de Telegram in de gaten! 

Ten slotte wil ik u nog eenmaal attenderen op uw nieuwe commissie: Radio Axolotl! Ook zij zit niet stil, zo tegen het eind van het jaar. Op woensdag 23 juni vindt om 19:00 de laatste uitzending van het academisch jaar plaats en het belooft een spektakelstuk te worden dat u al deinend op de radiogolven tegemoet zal komen stormen! Luistert en huivert!

Niets dan goeds,

Uw Binding

Borrel – iedere dinsdag vanaf 16:00 uur – Waterlooplein 77, Rapenburgerstraat 169. 

AmFiVrijewil – dinsdag 8 juni om 09:30 uur – het vrije veld. 

Kultuurkamer – donderdag 17 juni om 20:15 uur – Stopera. 

Jeu de Boules – vrijdag 18 juni vanaf 17:00 uur – Amstelveld.
Axolotl – laatste uitzending: woensdag 23 juli om 19:00 uur – http://axolotl.amfi.bi/.

ALV IV – vrijdag 25 juni vanaf – plaats & tijd volgen! 

Barbewenking – de week van 28 juni tot 2 juli – in de zon.