Categorieën
Uncategorized

AmFiBeestenKijken / Kinds of Things

Waarde leden,

VOL! Uitverkocht! Volgeboekt! Afgeladen! Dat is wat de existentialistische-western-filmavond van morgenavond is en zal zijn. Met andere woorden: u kunt uzelf helaas niet meer opgeven voor dit uitje en alleen degenen die zich per e-mail op hebben gegeven zijn welkom.

Waar u zich ook niet voor op kunt geven, maar waar u toch zeker nog heen kunt gaan, is AmFiBeestenkijken. KUCH neemt u aanstaande vrijdag mee naar niets minder dan Artis! Aldaar zullen we niet alleen dieren bekijken; ook zal er gestreden worden om de felbegeerde AmFiBeestenkijken-bokaal. Na deze wedstrijd borrelen we ook nog even na in Café Koosje, om de hoek.
Komt dus allen! We verzamelen vrijdag om 14:00 bij de ingang van Artis. Belangrijk: neem uw studentenpas en uw bewijs van inschrijving mee! Anders profiteert u niet van de entreeprijs van 3 euro.

Daar houdt de pret nog niet op. Zoals al eerder aangekondigd komt Daniel Dennett, één van de wereldwijde autoriteiten op het gebied van bewustzijnsfilosofie en winnaar van de Erasmusprijs 2012, deze maand naar Amsterdam. Op zondag 18 november zal hij een lezing over dingen (genaamd ‘Kinds of Things’) geven in Paradiso. Voor slechts 5 euro kunt u er nog steeds bij zijn! Geef uzelf op door zowel een mail te sturen naar info@amfibi.nl met als onderwerp “[voornaam] [achternaam] wil graag mee naar Dennett!” als €5 over te maken op rekeningnummer 4383858 t.n.v. AmFiBi, o.v.v. ‘Dennett’. We verzamelen die zondag om 10:30 bij Paradiso.

Met afgeladen, beestachtige en bewuste groet,

AmFiBi