Categorieën
Aankondigingsmail Uncategorized

Maart: Algemene Ledenvergadering, complottheorieën en liften naar een kasteel.

Nu vrijwel iedereen (inclusief uw secretaris) getroffen is door de griep, koorts en anderszins onprettige problemen is het tijd voor wat licht in ieders duisternis. De eerste lentedag lijkt er nog niet te zijn, zeker niet met die sneeuw die nu af en toe op onze daken dwarrelt. Hierom zit de maand maart weer helemaal vol met ontzettend veel hartverwarmende, gezellige uitjes, die allemaal binnen plaatsvinden.
Maar die snotterende neuzen hoeven zich weer minder zorgen te maken over of hun studievereniging wel bij een ethische bank zit, die geen geld besteedt aan oorlogswapens. Dat zit ze namelijk vanaf op heden! Het enige waar u zich nu dan zorgen over moet maken is of u wel naar het goede rekeningnummer overmaakt. Dat is nu dus deze: NL59TRIO021264457. (We heten nog steeds Studievereniging AmFiBi, gelukkig. Daar hoeft u zich dan weer geen zorgen over te maken.) Dit rekeningnummer hoeft u niet te onthouden, zij zal nog steeds bij elk evenement waarbij u moet overmaken worden genoemd, net zoals hiervoor ook altijd is gedaan.
Op donderdag 10 maart, vindt de derde Algemene Ledenvergadering van het jaar plaats. Ook deze donderdagavond zullen we vanaf 20:00 uur vertoeven in Het Gespuis, waar wij wederom zullen genieten van eindeloos veel bier, pombär en tenekrommend gezeur over de notulen en stemvoorstellen. Echter, dit is niet zomaar een ALV! Dit is namelijk de derde ALV, wat betekent dat de sollicitatiecommissie voor het nieuwe bestuur zal worden gekozen. Dus: iedereen die zich hiermee wil bemoeien dient zich naar Het Gespuis te begeven om zich op te kunnen geven.
Diezelfde week vindt er ook een eeuwenoude traditie plaats. Zondag, 13 maart, is namelijk International R. Kelly-Day! Maar, aangezien deze dag dit jaar op een zondag valt, besloot AmFiBi het op de zaterdag (12 maart) te vieren. Deze dag wordt gevierd door het kijken van de HipHopera ‘Trapped in the Closet’, van R. Kelly natuurlijk. Daarnaast zullen er veel drankjes zijn en wordt u geacht te dansen. Dit spektakel vindt allemaal plaats in het huis van Emma Kat en Kyra Wolkje Slootweg: Retiefstraat 14b.
Twee dagen daarna, op maandag 14 maart, bent u allen van harte uitgenodigd om uw eigen complottheorie aan ons te presenteren, in Het Gespuis vanaf 20:00 uur. Denk aan: Judith Butler en Charlie Sheen die dezelfde persoon zouden zijn (wie heeft hen immers ooit in dezelfde kamer gezien?!)
Weer twee dagen daarna, op woensdag 16 maart, krijgen wij van deze zelfde Kyra Wolkje Slootweg buikdansles! Op al onze feesten heeft u haar vast al mooi en sierlijk zien dansen en daar met benijdende ogen naar gekeken. Dit is de perfecte gelegenheid om deze jaloezie om te zetten in actie. Komt daarom dus om 13:30 uur naar CREA (Nieuwe Achtergracht 170).
Ook de Kultuurkamer neemt u mee naar iets moois: op 24 maart neemt zij u mee naar ‘Only the Sound Remains’ in de Nationale Opera. Meer informatie vindt u hier. Om uzelf hiervoor aan te melden dient u een mail naar info@amfibi.nl te sturen met als onderwerp: “[naam+achternaam] wil een geluidje” en 7,50 euro over te maken naar NL59TRIO021264457 t.n.v. Studievereniging AmFiBi t.a.v. “leuk” en uw naam.
Maar: dit is nog niet alles voor maart! In het derde weekend van maart is het Pasen, en dat vieren wij met AmFiBi. Op dinsdag 29 maart mag u paaseieren zoeken op de Oude Turfmarkt, tussen 13:00 en 16:00 uur. De Paashaas (die magischerwijs ook een AmFiBi is) zal deze voor u verstoppen en in de vorm van een wedstrijd met andere leden kunt u iets winnen. Maar let op: als u niet weet wat u zoekt, weet u ook niet wat u zult vinden.
Ten slotte willen wij u nog wijzen op een berichtje van Wijsgerig Festival DRIFT: Graag maken wij u erop attent dat op 9 april 2016 de tiende (!) editie van Wijsgerig Festival DRIFT plaats zal vinden, en wel in Felix Meritis. Dit jaar is het thema ‘In Staat tot Natuur’. Zoals u gewend bent zullen sprekers uit binnen- en buiteland zich buigen over het thema: er zal onder meer gesproken worden over hiërarchieën in de natuur, staten van natuur en het natuurlijke. De lezingen en debatten op het festival worden omlijst met poëzie, muziek en toneel, waarna een feest volgt dat tot in de kleine uurtjes zal duren. Voor wie al benieuwd is naar het festival en alvast een voorproefje wil, worden er de komende maand filmavonden georganiseerd in samenwerking met bioscoop De Uitkijk. Het betreft films die zelden worden vertoond in filmhuizen, passend ingeleid door een uitgenodigde spreker. De avonden vinden plaats op 16, 23 en 30 maart en op 6 april. Ten laatste zijn wij voor deze editie ook dit jaar weer op zoek naar vrijwilligers. Vrijwilligen op DRIFT? Stuur een mail naar festivaldrift@gmail.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *