Categorieën
ALV Website

Feest! / ALV / Complotten / Divine Surprise! / Individuele scripties & OZMA / OC

Waarde AmFiBiën!

Zakken met Pombär, duistere theorieën en vrouwelijke goden naderen u. Maar dat niet alleen: morgen is het eerst tijd om te feesten!

Rousseau et Foucault dansent sûr un bateau (morgen, 22:00-03:00, Café Barco)
Ahoy, het eerste feest is in zicht! Morgen (zaterdag) is het zover. Bevaar samen met uw mede-AmFiBiën en continentale filosofen onbekende wateren tijdens Rousseau et Foucault dansent sûr un bateau! Het feest duurt van 22:00 tot 03:00 en wordt gehouden in Café Barco (Oosterdokskade 10, tegenover de OBA), alwaar u heerlijk kunt dansen op lekkere houseplaten. Dit mag u absoluut niet missen, en het is ook nog eens geheel gratis, dus komt allen. Arrrrrr!

ALV (4 april, ’s avonds)
Op donderdag 4 april 2013 is het weer zo ver: de derde Algemene Ledenvergadering (ALV) van het studiejaar zal dan plaatsvinden. Op de ALV bent u welkom om al uw ideeën naar voren te brengen, kritiek te uiten, het bestuur of de commissies aan te moedigen, of om bijvoorbeeld te stemmen over wie het nieuwe bestuur voor komend studiejaar samen zal gaan stellen. Ongetwijfeld wordt dit weer een ouderwets gezellige avond, vol Pombär (nu echt), drank en discussie. Locatie en tijdstip volgen z.s.m. Wij hopen op uw komst, dus houd die avond vrij!

Complottheorieënavond (donderdag 11 april, ’s avonds)
Bent u bekend met obscure complotten of duistere theorieën? Presenteer ze dan op donderdag 11 april aan alle AmFiBiën! Geef u alleen of in een groepje op, door een mail met een korte beschrijving te sturen naar info@amfibi.nl met als onderwerp: “De waarheid zal zich tonen dankzij [voor- en achternaam/achternamen]“.

Divine Surprise! Het vrouwelijke in God (22 maart, 20:00, Bijbels Museum)
“Divine Surprise! Het vrouwelijke in God” is een zoektocht naar de vrouwelijke kanten in God in het Bijbels Museum. ARS Notoria (Religie studies) en AmFiBi nodigen u van harte uit om op 22 maart om 20:00 deze tentoonstelling, inclusief lezing, te bezoeken. Ook deze activiteit is gratis. Meldt u aan door te mailen naar info@amfibi.nl met als onderwerp “[voornaam] [achternaam] wil graag mee naar Divine Surprise!”

Procedures individuele scripties & research master
Onder sommige studenten was veel onduidelijkheid over individuele scripties. Het AmFiBi-bestuur heeft zich ingezet om hierover meer duidelijkheid te krijgen, en met resultaat. Op onze website – die sinds vanavond heringericht is – treft u uitgebreid aan wat het standpunt van de examencommissie is ten aanzien van dit onderwerp. Daarnaast treft u hier de wijzigingen aan die zijn doorgevoerd in het beleid rondom research masters.

Nieuw OC-lid gezocht
Ten slotte willen we u mededelen dat de opleidingscommissie op zoek is naar een eerstejaars lid. Bent u eerstejaars wijsbegeerte student, wilt u zich inzetten voor uw eigen opleiding en ziet u ruimte voor verbetering? Mail dan naar de OC Wijsbegeerte opoc.wijsbegeerte@gmail.com!

Met feestende, vergaderende, duistere, goddelijke, verhelderende en verbeterende groet,

AmFiBi