Categorieën
Aankondigingsmail

AmFiBi ontwaakt: Jeu de boules; Borrel; ALV IV

Waarde leden, 

AmFiBi werd afgelopen tijd gedwongen om de boel de boel te laten. Op woensdag 24 juni pakken wij juist de boel weer op met een gewaagd potje jeu de boules / Pétanque met de docenten – zonder stootkussen van de schaduw -. Zoals u vast en zeker ondervonden heeft: de filosoof is niet voor één gat te vangen. Wij zien u graag verschijnen in de provençaalse idylle van het Amstelveld om 17:00 uur. Alvast een bericht van onze habitué:

“Jullie zien uit naar de zoete overwinning??? Nog steeds??? Hoe hardleers kun je zijn!!??

Ja, ik kom.”

Dan komen wij tot u met respijt, deze aankondiging is een week te laat. Maar het zal de tijd of de aarde een zorg zijn! Wat is een week op een fysieke ALV? Helemaal niets, dat vonden wij ook. 
Daarom nodigen wij u uit om de laatste ALV van dit academisch jaar bij te wonen. De sollicitatiecommissie presenteert u een jong popelend bestuur. Zij behoeven uw goedkeuring en instemming. Bovendien doet uw huidige bestuur afstand van hun plaats. Aangezien de afgelopen drie maanden coronaluwe maanden zijn geweest, vullen zij de ALV met terugblikken. U mag uw tranen storten op de bar in ‘Skek op vrijdag 26 juni om 20:00 uur. Komt op tijd, maar komt ook als u te laat bent – wij mogen tot 03:00 uur blijven. 

Onderstaand bericht heeft u vorige week reeds ontvangen, maar ter herinnering zult u dit elke week ontvangen. De inhoud is onveranderd, echter willen wij nog een zaak ophelderen: de aanmelding via AmFiBi dient voornamelijk Inge. Van haar wordt verwacht dat zij weet wie er in- en uitvliegt, mocht het virus de kop opsteken. Daarvoor doet zij dus een beroep op ons. Wij zullen u uiteraard niet het recht ontnemen om te verschijnen.

Al maanden roept u van heinde en verre dat het weerzien wondermooi zal zijn. De roep van uw lippen is gelezen: liever aan de alkohol kapot dan aan de verveling! De straten van de café’s kabalen en schminken zich gereed, eer u haar in tabaksrook hult. Zij hebben hun weg met de duisternis geopend. Binnen treedt u met de vrolijkheid van toen in ons café op de Rapenburgerstraat. 

Onwerkelijk en waarlijk niettemin, de dinsdagavonden mag u opnieuw bij Inge slijten. Vijfendertig plaatsen houdt AmFiBi voor u vrij, van node is daarom een aanmelding van u. Op dinsdag 23 juni, vanaf 13:00 uur minutieus mag u een mail sturen naar nachtvangrootplezier@amfibi.nl. U zult binnen hetzelfde uur horen of u een plek heeft bemachtigd. Zo niet, dan kunt u het de avond zelve op eigen geluk proberen. Waardevol om te weten: in totaal telt het café vijfenveertig plaatsen. Deze aanmeldprocedure zal gedurende de maand juni van kracht zijn. 

Als u na middernachten op het asfaltglad naar huis slentert en de straat kantelt, zult u denken: het loont te leven. Uw AmFiBi ziet er smachtend naar uit u allen te zien – de feestroes in elkaar uit te storten.

Alle liefs, 

Uw Binding