Categorieën
Uncategorized

Verplaatsing onderwijsinhoudelijke bijeenkomst / Wagner / Schoentje zetten

Waarde leden,

De bijeenkomst die voor morgen stond gepland voor vakinhoudelijke vragen en/of problemen in Café Waterlooplein 77 wordt verzet naar dinsdag 11 december – het tijdstip (19:30) en locatie zullen hetzelfde blijven. Immers, op deze wijze zal uw waardevolle feedback nog vers in ons geheugen zitten, wanneer het AmFiBi-bestuur hierover de volgende dag in gesprek zal gaan met de directeur van het Onderwijsinstituut Wijsbegeerte, Jacques Bos.

Door deze verplaatsing krijgt u ook ruim de gelegenheid om morgen (27 november) een kaartje proberen te bemachtigen voor de operavoorstelling Das Rheingold van Richard Wagner. Daarover hebben we goed nieuws: iedereen die morgen samen met ons zal proberen nog kaartjes voor €15 te bemachtigen voor deze voorstelling, zal na afloop €5 op zijn of haar rekening teruggestort krijgen. Wilt u nog met ons mee, mail dan z.s.m. naar info@amfibi.nl met als onderwerp “[voornaam] [achternaam] gaat mee naar Wagner!”. We verzamelen morgen om 18:30 bij het Muziektheater.

Wilt u met sinterklaas een schoentje vol lekkers en een persoonlijke reactie van de sint ontvangen? Dan moet u op woensdag 5 december tussen 15:00 en 17:00 écht uw schoentje zetten in het AmFiBi-hok. Geef een wortel cadeau aan het paard van sinterklaas of schrijf een gedicht, en vergeet vooral niet op de één of andere manier uw naam op de schoen te zetten. De dag dáárna, op donderdag 6 december, mag u uw schoen vol lekkers weer in ontvangst komen nemen tussen 9:00 en 12:00.

Ten slotte zijn wij u zeer dankbaar voor uw aanwezigheid in grote getale afgelopen week bij zowel het debat en de filmavond over Wittgenstein, die afgelopen donderdag werd geleid door Martin Stokhof, als het spinozadebat tussen Israel en Kal afgelopen vrijdag.

Met feedbackgevende, van opera genietende, schoen zettende en volle zalen trekkende groet (ook van Ziggy),

Het AmFiBi bestuur