Categorieën
Uncategorized

Boekenborrel!

amfibiboekenborrel

Wanneer men aan boekenborrels denkt, denkt de één misschien aan een borrel ter viering van een publicatie van een boek, de ander aan een borrel met boeken bij je, en weer een ander misschien aan borrel waar men drinkt op het geld verdiend door de verkoop van boeken. Het zal u gezien de opzet hopelijk niet verbazen dat het bij deze borrel om al deze drie gevallen gaat.

Ten eerste presenteert DRIFT hun boekje, dus dat is allemaal heel leuk en aardig. Waarschijnlijk gaat u al naar DRIFT, en zo niet, dan moet u hier zijn: https://www.facebook.com/events/340546692813453/.
Maar evenzo bent u vorig jaar misschien wel bij DRIFT geweest. Daarvan zijn de lezingen uitgetypt, en geheel in thema kunt u die onder invloed kopen bij de boekenborrel, voor maar 7 en een halve piek.

Daarnaast krijgt AmFiBi een bonus voor de verkoop van de boeken die jullie via ons bij Athenaeum bestellen. Van dat geld krijgt iedereen bij de boekenborrel het eerste drankje gratis. Ondanks deze geste blijft het een BYOB-borrel, dat wil zeggen, men wordt geacht hun eigen boeken mee te nemen. Want wat maakt een boekenborrel? BOEKEN, natuurlijk!!! Neemt uw overtollige boeken (of overTOLLige boeken) mee naar Inge, en verhandel ze onder uw mede-AmFiBiën. Noem het de vrije markt borrel, whatevs. Komt in elk geval, want een piecie gratis drank, DRIFT-fun en BOEKEN.