Categorieën
ALV Kultuurkamer

ALV, begeleiders voor meelopers en ballet

Waarde leden,

Op Texel hebben sommigen van u het afgelopen weekend een (ver)frisse(nde) duik gemaakt in de hevig golvende Noordzee. Zij, en ook degenen die het er niet op hebben gewaagd maar wel mee waren, hebben – zo hopen wij als bestuur – vast wel genoten van het filosofisch geluidenspel, levend stratego, en/of ander vermaak. Zij die niet mee zijn gegaan, hebben de boot wat dat betreft én naar Texel gemist. Maar niet getreurd: aanstaande donderdag vaart namelijk een ander AmFiBisch voertuig – één vol Pombär – door de Amsterdamse grachten naar CREA.

Mocht het laatstgenoemde geen belletje bij u doen rinkelen, dan is enige verheldering op zijn plaats:aanstaande donderdag (27 oktober) vindt om 20:30 in vergaderzaal 3.06 in CREA de eerste Algemene Ledenvergadering (ALV) van het academische jaar plaats. Am(Fi)Bieert u meer macht binnen de vereniging? Hebt u aanmerkingen op het functioneren van het bestuur, of wilt u de bestuursleden een steuntje in de rug geven? Deze ALV is een uitgelezen kans om uw betrokkenheid voor AmFiBi te tonen. Tijdens deze vergadering zullen – uiteraard op democratische wijze en onder het genot van Pombär, bier en wijn – commissies worden aangesteld waarin u plaats kunt nemen, zoals de feestcommissie, reiscommissie, HET en KUCH. In de bijlage van dit mailtje treft u de agenda voor de ALVen de begroting voor het komende jaar aan.

Daarnaast zijn we op zoek naar leden die graag meelopers zouden willen begeleiden. Bent u bevlogen genoeg met de opleiding en universiteit om – tegen een financiële beloning – een scholier onder uw vleugels te nemen door deze mee te nemen naar colleges en kennis te laten maken met het Amsterdamse studentenleven? Laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten!

Ten slotte is ook de Kultuurkamer na een succesvol jaar weer terug. Op donderdag 4 oktober zal het eerste uitje plaatsvinden in Het Muziektheater Amsterdam. ‘De hand van de meester‘ (uitgevoerd door Het Nationale Ballet) is een ballet-programma vol hoogtepunten uit het oeuvre van Nederlands grootste choreograaf, Hans van Manen. Wilt u genieten van Nederlands prachtigste ballet tegen een gereduceerd tarief? Geef uzelf dan op door “[voornaam] [achternaam] wil mee naar De hand van de meester!” te mailen naar info@amfibi.nl en maak het bedrag van €10 over op rekeningnummer 4383858 t.n.v. AmFiBi, o.v.v. ‘De hand van de meester’.

Met vergaderende, Pombär-liefhebbende, meeloper-begeleidende en dansende groet,

AmFiBi