Boekverkoop

AmFiBi biedt leden een korting aan op studieboeken bij boekhandel Athenaeum. Mocht u nog geen AmFiBi-lid zijn, dan kunt u dit hier regelen. LET OP! Zowel master- als bachelorstudenten kunnen via AmFiBi korting krijgen op hun studieboeken!

De tweede ronde van de boekverkoop is begonnen! U kunt nu tot maandag 5 September om 23:59 op de website van Athenaeum onder het kopje ‘studieboeken’ de boeken voor het eerste semester bestellen. In de eerste week van september (de precieze data volgen nog) kunt u uw boeken ophalen in het AmFiBi-hok (te Oude Turfmarkt 141, kamer 1.12). U treft hieronder aanwijzingen aan waarmee u uw studieboeken kunt bestellen.

Sla stap 1 tot 2.0 over via deze link https://www.athenaeum.nl/studieboeken/studieverenigingen/#A-6;12

1. Klik op het tabblad ‘Studieboeken’ Vervolgens op ‘Studieverenigingen’

2.0 Selecteer studievereniging (AmFiBi), en (2.1) jaar en semester.

3. BELANGRIJK: u moet in deze module aangeven dat u lid bent van AmFiBi (of dat zult worden) om boeken te kunnen bestellen. Wij zullen bij het ophalen van de bestellingen nog eens checken of dit echt het geval is. Zo niet, dan krijgt u uw boeken ook niet mee! (Informatie over ons lidmaatschap vindt u hier!)

4. U kunt nu de boeken die u wilt bestellen selecteren in een lijst met de voor uw vakken benodigde boeken.

BELANGRIJK: let ook op de status (verplicht of facultatief) van de boeken. Het kan zijn dat er verschillende varianten van hetzelfde boek op de lijst staan. Die hoeft u dan natuurlijk niet allemaal te bestellen.

5. Nu verschijnt er nog een pagina met daarop uw ‘winkelwagentje’. Als het goed is hoeft u hier niets aan te veranderen; checkt u even of u geen boeken dubbel aan het bestellen bent, etc.

6. Het enige wat u nu nog rest is u te registreren bij Athenaeum (of in te loggen als u al een account hebt) en de betaling af te ronden met iDeal (online internetbankieren) of creditcard.

7. Als u dit gedaan hebt, krijgt u een bevestigingsmail van Athenaeum.

Mocht u ondanks de haast infantiliserende uitvoerigheid van deze handleiding toch nog vragen hebben, schroomt u dan vooral niet contact op te nemen via info@amfibi.nl.

Menu Title